Denk je mee?

Denk je mee?

Als jij het voor het zeggen had, hoe zag jouw lokale publieke omroep er dan uit? Maak je radio, tv of ga je volledig online? Werk je vanuit een studio of ga je juist de wijken in? Zit je boven op het politieke nieuws of wil je juist ‘Jan met de pet’ spreken?

 

Of misschien wel van alles een beetje?

 

Met een lokale publieke omroep kun je alle kanten op. Als het aanbod van lokale verhalen maar goed aansluit bij de inwoners van het gebied. In het Lekstroomgebied hebben we hierin een luxepositie. We bouwen een volledig nieuwe omroep, waarin veel keuzes nog gemaakt kunnen worden. Stuk voor stuk kansen om de omroep aan te laten sluiten bij wat er echt leeft in ons gebied.

 

We willen jou als inwoner van het Lekstroomgebied, als toekomstig lokale verhalenconsument, hier graag in meenemen. Want wie weet er beter welke lokale verhalen er spelen dan de mensen die er middenin wonen, werken en leven.

 

Maar over wat voor keuzes hebben we het dan? Wat komt er allemaal bij het vormgeven van een lokale publieke omroep kijken? De komende periode neemt Arthur Vierboom je mee langs een aantal dilemma’s. Onderwerpen die we onderweg tegenkomen. Hij weegt het onderwerp zorgvuldig af en peilt de stemming. De rest is aan jou.

 Denk je mee?