Blogs

Meningen, observaties, commentaren en analyses.

Inwoners aan het woord in podcast

In de podcast Op weg naar Omroep Lekstroom gaan we op zoek naar het lokale geluid van het Lekstroomgebied. Waarin verschillen de deelnemende gemeentes van elkaar en welke thema’s verbindt hen juist? In drie afleveringen gaan we op zoek naar antwoorden. Deze aflevering komen drie betrokken inwoners aan het woord: Daan de Groot, Hillechien Boel en Marcel van Gooswilligen.

Lees verder »

Wethouders te gast in Podcast

In de podcast Op weg naar Omroep Lekstroom gaan we op zoek naar het lokale geluid van het Lekstroomgebied. Waarin verschillen de deelnemende gemeentes van elkaar en welke thema’s verbindt hen juist? In drie afleveringen gaan we op zoek naar antwoorden. Deze aflevering zijn er drie wethouders te gast. John van Engelen uit Nieuwegein, Mark Foekema uit IJsselstein en Rosa Molenaar uit Houten.

Lees verder »

Veranderen. Hoe doe je dat?

Als eind december besloten wordt, dat Omroep Houten gaat worden opgenomen in een groter samenwerkingsverband met Nieuwegein, IJsselstein en – wie weet – Lopik, dan

Lees verder »

Ook werkgroep programmering van start

Om de initiatiefnemers van de multi-lokale publieke Omroep Lekstroom te adviseren bij het schrijven van haar businessplan – dat voor het eind van het jaar zal worden opgeleverd – zijn een aantal werkgroepen aan de slag gegaan. De werkgroep programmering is er daar 1 van en die is op zaterdag 2 september voor het eerst bij elkaar gekomen in een zaaltje van Theater De Kom om te praten over hoe die programmering eruit zou kunnen zien.

Lees verder »