Meedenken over nieuw lokaal mediaplatform in Nieuwegein?

Meedenken over nieuw lokaal mediaplatform in Nieuwegein?

De initiatiefgroep Omroep Lekstroom werkt momenteel aan een nieuw publiek lokaal mediaplatform in Nieuwegein en vraagt inwoners om mee te denken over de invulling hiervan. Belangstellenden zijn welkom op woensdagavond 19 juli vanaf 19.30 uur in Grand Café de Burgemeester (Stadsplein 2D in Nieuwegein).

Omroep Lekstroom is een initiatief om op een vernieuwende manier publieke lokale media aan te bieden in de gemeenten Nieuwegein, Houten, IJsselstein en Lopik. Niet met één verhaal, maar door middel van lokale edities met nieuws, audio en video uit de eigen leefomgeving.

Werkgroepen
Met verschillende werkgroepen wil de initiatiefgroep de komende tijd het concept verder uitwerken en invulling geven aan de verschillende edities. De werkgroepen hebben verschillende thema’s – uiteenlopend van techniek tot aan organisatiestructuur – waardoor expertise op verschillende terreinen welkom is.

Heb jij ideeën over lokale reportages of podcasts? Of zijn er bijzondere Nieuwegeinse onderwerpen waar jij graag meer aandacht voor wilt? Dan is Omroep Lekstroom op zoek naar jou. 

Wil je je aanmelden voor de werkgroepenavond of heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op via de website of stuur een mail naar info@omroeplekstroom.nl.